Iohannis, despre criticile lui Constantin Niţă: „Am citit afirmaţiile unui domn Niţă. Acest domn Niţă are probleme în a formula argumente“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis a purtat de ziua lui cravata primita cadou de la sotia sa Carmen

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi la Sibiu că afirmaţiile ministrului delegat pentru Energie, Constantin Niţă, la adresa sa, cum că intrat în PNL pentru ca Sibiul să fie capitală a Regiunii Centru, sunt lipsite de argumente şi că şi-a imaginat la un alt nivel competiţia cu Braşovul.

Reacţia lui Iohannis vine după ce Niţă a afirmat, într-o postare pe blogul personal, că este de părere că Johannis a făcut mutarea pentru ca  Sibiul să fie capitală a Regiunii Centru. „Domnul Johannis a declarat, zilele trecute, cu o seninătate şi cu o îndrăzneală extraordinare că unul dintre scopuri principalele pentru care a intrat în PNL este să ajute Sibiul să devină capitala Regiunii Centru în urma împărţirii administrative, iar dumnealui, implicit, să devină guvernator. Pe scurt: «Scopul scuză mijloacele». De altfel, a ţinut şi să-şi ceară scuze în faţa sibienilor că a făcut un lucru atât de «ruşinos» şi a intrat în politică”, a scris Constantin Niţă pe blogul său.

”Am citit afirmaţiile unui domn Niţă. Impresia mea este că acest domn Niţă are probleme în a formula argumente. La alt nivel mi-am imaginat competiţia cu Braşovul. L-am văzut (pe Constantin Niţă, n.r.) la televizor, parcă este şi ministru delegat. Am tras concluzia că acest domn Niţă se simte ameninţat în supremaţia regională, şi pe bună dreptate”, a spus primarul Sibiului, care este convins că atacurile de acest gen nu se vor opri aici.

”Mă mai aştept la astfel de atacuri dar mi-ar face plăcere să fie la alt nivel, ca să putem replica frumos”, a mai spus primarul Sibiului.


 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite