Unde ieşim de 8 martie la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deepcentral va concerta la Shopping City Sibiu
Deepcentral va concerta la Shopping City Sibiu

De ziua lor, doamnele şi domnişoarele sunt aşteptate la Sibiu cu oferte speciale în cluburi şi restaurante, oferte de relaxare la SPA, prezentări de modă sau concerte.

La Crystal Events Center doamnele au parte de un meniu special completat cu o prezentare a colecţiei de genţi "Mynart", un recital susţinut de Dominique Simionescu şi prezentarea colecţiei de bijuterii a Patriciei Corcoveanu. Pe durata întregului eveniment, hair-stylistul Graţiela Cismaş va dezvălui secretele obţinerii unui look impecabil, iar doamnele care doresc să participle la eveniment scot din buzunar 89 de lei de persoană. 

La Bolta Rece reprezentantele sexului frumos au parte de un meniu cu preaparate din bucătăria italiană şi o tombolă al cărei premiu este o pereche de pantofi marca Donatella Scarpe, preţul fiind de 75 de lei de persoană. 

La Resident Sibiu, aveţi şampaniei din partea casei la toate rezervările pentru 8 şi 9 martie. ”Vineri toate fetele vor avea shot-uri de tequila gratuite întreaga seară şi sâmbătă primele 100 de fete care ne vor călca pragul vor primi prin tragere la sorţi unul din cele 100 de premii oferite de partenerii noştri, constând în bijuterii, weekenduri la munte, şedinţe de întreţinere corporală, şedinţe de remodelare, vouchere la saloane de înfrumuseţare, SPA, accesorii personalizate”, anunţă organizatorii. 

Răzvan şi Dani sărbătoresc ziua femeii la Sibiu

Tot vineri, 8 martie, persoanele care cumpară de minim 100 de lei din magazinele din Shopping City Sibiu, au şansa să câştige premii la Roata Norocului: turta dulce, cadouri Yves Rocher, Avon, Douglas, Deichmann, vouchere de cumpărături de 30, 50 şi 100 lei în magazinele: C&A, Leonardo, Poema, Reserved.

Tot în aceeaşi zi începând cu ora 17:00, doamnele şi domnisoarele au parte de răsfăţ la Shopping City Sibiu: vor putea admira noile colecţii primăvară - vară într-o prezentare de modă inedită, oferită de brandurile prezente în Shopping City Sibiu: Steilmann, Poema, Motor, C&A, Iunia, Helene, Reserved, New Yorker, Takko, Sonia, Leonardo, Reno, Deichmann, Benvenuti. Cei mai norocoşi vor pleca acasa cu premii instant oferite la concursurile moderate de invitaţii surpriză Răzvan şi Dani.

Ziua Femeii va fi completă cu un mega concert oferit de Deepcentral, la care intrarea este liberă.

Răsfăţ la SPA

Domnii care sunt în căutarea cadoului perfect de 8 martie pot alege un voucher la SPA-ul de la Hilton, singurul hotel de 5 stele din Sibiu. Voucherele au preţuri cuprinse între 99 şi 375 de lei şi include acces la SPA şi diferite tratamente de înfrumuseţare. 

La Ramada, de 8 martie toate doamnele şi domnişoarele sunt invitate să se răsfeţe cu meniuri delicioase şi multe surpize, la preţuri începând de la 59 de lei de persoană. De asemenea, domnii le pot oferi partenerelor de viaţă gift carduri în valoare de 100 de lei valabile în restaurantul atrium şi Centrum bar iar pentru abonamentele fitness încheiate în perioada 1-8 martie în cadrul AtlassGym doamnele şi domnişoarele primesc 50 la sută discount. 

La Ibis Hotel, în perioada 8-11 martie doamnele beneficiază de 50% reducere la camerele pentru una sau două persoane, care au şi micul dejun inclus. Oferta este valabilă numai cu rezervare prealabilă, în limita camerelor disponibile, iar discountul de 50% se acordă la tariful afişat la recepţia hotelului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite