EXCLUSIV Fostul director al Centrului Chinologic Sibiu, acuzat de subordonate de hărţuire sexuală, s-a întors la IPJ Sibiu şi este şef de birou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Crişan Mucenic Lăzureanu s-a întors la IPJ Sibiu, în urma scandalului în care a fost acuzat de mai multe foste subordonate de hărţuire sexuală.

Comisarul şef Crişan Lăzureanu, plecat de la conducerea Centrului Chinologic Sibiu după un uriaş scandal cu acuzaţii de hărţuire sexuală din partea unor subordonate, s-a întors la cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, instituţie în cadrul căreia a lucrat din 1990 până în 2001, ca şi criminalist şi apoi şef al Serviciului Criminalistic. De altfel, în anul 2010 Lăzureanu s-a înscris şi în cursa pentru şefia IPJ Sibiu, însă nu s-a mai prezentat la concurs. 

”Domnul comisar şef Crişan Mucenic Lăzureanu a fost numit şef de birou în cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, începând cu data de 14 ianuarie 2013”, a declarat pentru Adevărul comisar Raluca Seucan, şeful Centrului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Potrivit sursei citate, verificările la Centrul Chinologic Sibiu continuă iar numirea pe post în cadrul IPJ Sibiu nu-l exonerează pe Lăzureanu de eventualele măsuri care s-ar impune în cazul în care acuzaţiile care i se aduc se confirmă.  

Acuzat de hărţuire sexuală

Comisarul şef Lăzureanu a fost protagonistul unui uriaş scandal, după ce a fost acuzat de mai multe subordonate de hărţuire sexuală, în perioada în care era director al Centrului Chinologic Sibiu. După ce acuzaţiile au ajuns în presă, oficialii IGPR au anunţat eliberarea din funcţie a lui Lăzureanu.  

„Faţă de acesta s-a dispus, la finalul lunii decembrie 2012, cercetarea prealabilă şi 4 cercetări administrative. Acestea se află în curs de finalizare. Până atunci, acesta a fost eliberat din funcţie şi pus la dispoziţia IGPR”, a anunţat în 10 ianuarie, într-o conferinţă de presă, comisarul şef Viorel Vasile, adjunct al şefului IGPR. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite