Evenimentele Sibiu SMART în luna iunie - teatru, muzică, film, tatuaje, cărţi, modă, timbre şi magie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transilvania Tatoo Expo are loc intre 21 si 23 iunie
Transilvania Tatoo Expo are loc intre 21 si 23 iunie

Luna mai a dat startul evenimentelor outdoor ale anului cultural Smart. Luna iunie aduce însă o întreagă suită de astfel de evenimente, pieţele centrale fiind ocupate pe întreg parcursul lunii, sălile expoziţionale şi de conferinţe ale sediului Primăriei fiind de asemenea complet rezervate de evenimente, la fel şi sălile de spectacole.

Sibiu Book Festival se desfăşoară în perioada 6-9 iunie în Piaţa Mică iar apoi din 7 iunie, spaţiile outdoor din centru şi sălile de spectacol vor fi ocupate până în 17 iunie de Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ajuns la ediţia aniversară cu numărul 20. Toate detaliile legate de cele 350 de evenimente ale Festivalului le găsiţi pe site-ul http://www.sibfest.ro/. 

La trei zile după ultimele spectacole ale Festivalului Internaţional de Teatru, Piaţa Mare se umple din nou pentru că în perioada 19-23 iunie TIFF o va transforma într-un cinema imens. Proiecţii TIFF vor avea loc şi la Teatrul Gong,  în Centrul Habitus, în Music Pub, în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi în Cetatea Cisnădioarei.

În aceeaşi perioadă  - 21-23 iunie are loc Transilvania Tatoo Expo 2013 care va ocupa Piaţa Unirii, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Festivalul Concurs de Interpretare Muzicală destinat artiştilor nevăzători „Vasile Snacoveanu”- secţiunea muzică uşoară, folk şi interpretare muzicală, va avea loc în 22 iunie.

Din 19 iunie începe evenimentul Concerte Estivale – Zilele Româno-Americane, scenele spectacolelor urmând să fie Muzeul Naţional Brukenthal, Piaţa Mare, Sala Thalia şi Biserica Evanghelică Sibiu. 

Prezentările de modă revin la Sibiu, de această dată în Festivalul Feeric Fashion Days, care va avea loc în perioada 25-30 iunie.

În 26 iunie începe în sala expo a Primăriei Expoziţia Filatelică Bilaterală Sibiu-Luxemburg şi tot în 26 iunie, în Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc premiera spectacolului „Romeo şi Julieta” susţinut de Teatrul de Balet Sibiu.

Apoi în 29 şi 30 iunie este weekndul magic la propriu: Sibiu Magic Weekend.

Vă mai recomandăm

Peste 300 de evenimente în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Sibiu 2013 - Programul FITS Sibiu 2013

Spectatorii sunt aşteptaţi la sezonul rusesc de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Circ, muzică, gimnastică şi poezie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite