Evenimentele culturale ale Sibiului, direct pe smart-phone-uri. Aplicaţia va afişa în viitor şi locurile de parcare din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine
Imagine

Destinaţia turistică şi culturală Sibiu va fi prezentă ca o aplicaţie în App Store începând din luna noiembrie. Municipalitatea şi o firmă specializată contractată în acest scop lucrează în prezent la proiect pentru a introduce informaţiile în această aplicaţie destinată celor care posedă un Iphone, un Ipad sau un telefon cu sistem de operare Android.

Aplicaţia se constituie ca o agendă digitală a evenimentelor culturale şi sportive ale Sibiului, evenimentele urmând să fie încărcate pe o platformă chiar de către cei care le organizează.

În primul rând, aplicaţia va conţine informaţii cu privire la evenimente culturale şi sportive. Aceasta va conţine şi o bază de date cu restaurante şi hoteluri din Sibiu figurate pe o hartă interactivă care e gândită să pornească de la locaţia prezentă a celui care accesează aplicaţia. Spre exemplu, dacă vă aflaţi în Piaţa Mare a oraşului şi accesaţi aplicaţia, aceasta va genera o hartă cu restaurantele şi hotelurile din această zonă.

Aplicaţia va conţine şi informaţii cu privire la obiectivele turistice şi în perspectivă va oferi şi informaţii utile.

Toate aceste informaţii vor putea fi adăugate pe platformă chiar de către organizatori/unităţi hoteliere şi de alimentaţie, prin accesarea acesteia cu ajutorul unui nume de utilizator şi o parolă.

Aici vor putea fi găsite şi informaţii cu privire la locuri de parcare, iar în curând aplicaţia va servi şi ca o posibilitate de a plăti taxa de parcare direct de pe telefonul mobil.

Aplicaţia va fi lansată în Sibiu la începutul lunii noiembrie, dar şi la Bucureşti, în cadrul Târgului de Turism al României unde Sibiul va participa şi anul acesta.

Vă mai recomandăm:

Gigi Căciuleanu deschide stagiunea 2013 - 2014 la Teatru Naţional ”Radu Stanca”

Alexandru Tomescu deschide Festivalul Enescu la Sibiu

Toamnă bogată în evenimente culturale şi sportive, la Sibiu


 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite