Eric de Oliveira e deja la Lvov și s-a văzut cu rugbiștii naționalei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul brazilian care a activat până de curând la Gaz Metan Mediaş s-a fotografiat alături de rugbyştii români care au câştigat ieri, cu 41-16, meciul cu Ucraina.

Vizită surpriză pentru "stejari", la Lvov. Aflaţi în Ucraina pentru a disputa meciul cu naţionala acestei ţări, în Cupa Europeană a Naţiunilor, rugbyştii români au fost căutaţi de fotbalistul brazilian Eric de Oliveira, cel care a evoluat până în vara aceasta la Gaz Metan Mediaş. Cu toate că în ţara lui natală sportul cu balonul oval nu este foarte popular, sud-americanul a aflat că în Lvov va juca echipa României şi a venit să le ureze succes "stejarilor".

Cunoscut drept un tip deschis, mijlocaşul ofensiv a stat de vorbă cu jucătorii, s-a fotografiat alături de ei în autobuzul care îi ducea la stadion.
Eric a plecat de la Mediaş în urmă cu o lună, imediat după returul din Liga Europa împotriva finlandezilor de la KuPS. În toată această perioadă, brazilianul s-a “plimbat” prin ţara natală şi prin Germania, unde a fost în probe la Wolfsburg. Oficialii lui Gaz Metan au sperat până în ultimul moment ca jucătorul de 25 de anis ă se întoarcă la echipă, însă Eric a ignorant doleanţele conducătorilor ardeleni şi a semnat un contract pe patru ani cu ucrainenii de la Karpati Lvov. Impresarul fotbalistului, Sandro Cesar, a confirmat pe o reţea de socializare informaţia, iar brazilianul s-a alăturat noii sale echipe.

Aflată în pregătirea participării la Cupa Mondială din Noua Zeelandă (9 septembrie - 26 octombrie), naţionala de rugby a câştigat cu 41-16 meciul cu Ucraina. Joi, 25 august, ea va susţine în Franţa, contra lui Perigueux, ultima partidă test înainte de plecarea în ţara insulară din Pacificul de Sud.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite