Două femei ridicate de jandarmi din fața Catedralei din Sibiu, duse la Psihiatrie

0
Publicat:

Două femei au fost ridicate la 29 noiembrie de pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu, în timpul slujbei dedicate sfântului ierarh Andrei Şaguna.

Catedrala din Sibiu FOTO Daciana Stoica
Catedrala din Sibiu FOTO Daciana Stoica

Femeile au fost transportate la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda“, după ce au venit la biserică cu două icoane şi au strigat şi către credincioşi şi către forţele de ordine.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, la data de 29 noiembrie, în jurul orei 19,30, echipajul de jandarmerie care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică a intervenit în zona Catedralei Mitropolitane, întrucât două femei care participau la activităţile ocazionate de procesiunea cu Moaştele Sfântului Andrei Şaguna au început să se comporte nepotrivit momentului, tulburând liniştea publică prin strigăte.

Având în vedere starea de agitaţie şi vorbirea incoerentă ale persoanelor, acestea au fost conduse de jandarmi la Spitalul de Psihiatrie pentru consult medical de specialitate.

Creştin ortodocşii sărbătoresc, miercuri, pe Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, dar şi pe Sfântul Ierarh Andei Şaguna, mitropolitul Transilvaniei. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite