Dezbatere cu tema „Un viitor mai bun pentru femei” la Copşa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Compania de consultanţă Depro Inovaţie împreună cu Fondul Român de Dezvoltare Socială şi Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România, invită sibienii şi locuitorii din Copşa Mică să participe la o dezbatere pe tema proiectului european „Un viitor mai bun pentru femei” aflat în curs de desfăşurare şi în judeţul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Cel mai cunoscut om de televiziune din Sibiu a plecat de la Antena 1

Oprean conduce în topul rectorilor cu venituri fabuloase

Mesaje împotriva profesorilor de la Jurnalistică scrise pe zidurile Facultății din Sibiu FOTO

Evenimentul se va desfasura marţi, 22 noiembire, începând cu ora 11.00, în cadrul Primăriei din Copşa Mică, în sala de consiliu.

Proiectul are in vedere identificarea oportunitatilor de implicare si de dezvoltare a aptitudinilor si competentelor femeilor din mediul rural si din mediul urban de intindere redusa.

Beneficiarele proiectului sunt sprijinite prin cursuri de instruire cat si printr-un program complex de consiliere specifica in initierea de mici afaceri sau proiecte comunitare. Unul dintre obiectivele proiectului este acela de a crearea o structura asociativa care să sprijine implicarea femeilor din comunităţi dezavantajate în proiecte comunitare şi să faciliteze participarea acestora pe piaţa muncii, în domenii preponderent ocupate de bărbaţi precum gestiunea unei afaceri.

Proiectul "Un viitor mai bun pentru femei" este implementat la scară largă, în 20 de judeţe ale ţării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite