De luni, revin şantierele pe străzile Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre constructorii contractaţi de municipalitate au solicitat avizul Comisiei de Circulaţie pentru reluarea lucrărilor începând cu data de luni, 11 februarie. Aceste lucrări se referă în majoritate la reţelele de utilităţi dar şi la lucrări la structura drumului care pot fi efectuate şi în aceste condiţii meteorologice.

Pe strada Negoveanu vor începe de luni, 11 februarie, lucrările de reabilitare a reţelelor de apă, atât conducta de transport, cât şi cea de distribuţie. Strada va fi împărţită pe trei tronsoane, primul, cel situat între strada Semaforului şi prima alee de ieşire, urmând să se închidă de la data menţionată. Pe rând, toate cele trei tronsoane ale străzii vor intra în lucru. 

Lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Ecaterina Varga vor fi reluate tot de luni, 11 februarie, pe o ultimă porţiune a acestei străzi. Strada Lebedei urmează să intre în lucru, conform graficului constructorului, pentru reabilitarea reţelelor de canalizare. De luni, 11 februarie, vor fi reluate şi lucrările pe strada Oţelarilor, în zona fostului depozit Petrom. 

Lucrările la reţelele de utilităţi vor fi reluate de luni, 11 februarie şi pe strada Octavian Goga, pentru finalizarea ultimului tronson de aproximativ 50 de metri, în zona străzii Alexandru Vlahuţă. Pe perioada lucrărilor circulaţia în această zonă se va desfăşura pe o singură bandă.

Şi lucrările pe cele două străzi din Oraşul de Jos aflate în lucru, Turnului şi Ocnei, vor reîncepe de luni, 11 februarie. Pe strada Turnului constructorul va începe lucrul la canalizarea pluvială, pe tronsonul deja închis traficului. Pe strada Ocnei se vor efectua racordurile gospodăriilor la noua canalizare pluvială. 

Lucrările pe Calea Poplăcii, unul dintre cele mai importante şi mai extinse şantiere din prezent, vor fi reluate de constructor din data de 4 martie, pe tronsonul dintre Piaţa Sadu şi strada Valea Aurie, cu aşternerea stratului de piatră spartă şi montarea noilor borduri. 

De asemenea, tot pentru Calea Poplăcii, se va lucra pe panta străzii Cristianului pentru racordul la reţeaua de canalizare pluvială. Pentru aceasta, începând de săptămâna viitoare, pe panta Cristianului, în dreptul străzii Drăguşanu se va circula pe o singură bandă, dinspre strada Maramureşului spre strada Avrig. Pentru coborârea dinspre strada Avrig va fi folosită strada Jina. Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 30 de zile.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite