Cum arată bradul artificial pentru care Primăria Sibiu a plătit 630.000 de lei. „Este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi peste 5.000 de globuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bradul a fosi instalat astăzi în Piaţa Mare. FOTO: Turnu Sfatului
Bradul a fosi instalat astăzi în Piaţa Mare. FOTO: Turnu Sfatului

Primăria a amplasat în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu bradul de Crăciun, care a costat peste 600.000 de lei, fiind alcătuit din 2.400 de crenguţe artificiale, împodobite cu peste 5.000 de globuri şi ghirlande luminoase.

"Primăria Sibiu a achiziţionat un nou brad de Crăciun pentru Piaţa Mare. Bradul artificial măsoară 24 de metri înălţime şi 9-10 metri lăţime la bază, are un aspect natural şi culoarea verde. Acesta este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii şi roşii, ghirlande luminoase cu lumină albă şi rece şi o stea tridimensională în vârf. Montarea acestuia în Piaţa Mare se va finaliza în această săptămână pentru a fi pregătit pentru deschiderea Târgului de Crăciun în 15 noiembrie", a explicat vineri, Mirela Gligore.

Potrivit sursei citate, bradul artificial a costat 631.000 lei şi va fi utilizat mai mulţi ani.

Bradul de Crăciun donat anul trecut oraşului de o companie locală va fi amplasat în Piaţa Mică din centrul istoric al Sibiului. 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite