Primăria Târgu-Jiu va cumpăra un nou brad în locul celui de 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brad

Cel mai scump brad de Crăciun va rămâne în depozitul primăriei din Târgu-Jiu deşi este cea mai scumpă achiziţie de acest fel.

Actualului primar nu îi place bradul achiziţionat de fosta administraţie astfel că intenţionează să folosească alt brad care va costa 150.000 de lei.

Noul brad ar fi unul natural de mărime mare şi va fi împodobit cu o instalaţie de iluminat pe care primăria o va închiria de la o firmă specializată.

Primăria Târgu Jiu a achiziţionat bradul în 2016 şi plătind în rate. Bradul a fost abandonat într-o magazie după doar două ierni.

Are o înălţime de 22 de metri fiind realizat din oţel şi sârmă având chiar şi un sistem audio, ornamente şi instalaţii de lumini. În total, are peste 80.000 de led-uri.

”Nu voi folosi acel brad artificial. Deja am contractat un Ocol Silvic, mai mulţi brazi, unul foarte mare pe care îl vom aduce în centrul oraşului şi îl vom instala aşa cum l-am instalat şi anul trecut, dar vorbim de un brad natural”, a declarat Marcel Romanescu, edil al municipiului Târgu-Jiu.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite