Companie de teatru de stradă cu foşti gimnaşti, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi „ Cirque du soleil" vor să înfiinţeze o companie de teatru, la care să fie angajaţi foşti gimnaşti, aflaţi la final de carieră.

Citat de Mediafax, directorul FITS, Constantin Chiriac, s-a declarat încântat de spectacolul oferit de acrobaţii companiei Voala Project, care au prezentat, aseară, un spectacol cu 13 acrobaţi, la 30 de metri înălţime. El a precizat că încearcă înfiinţarea unei asemenea companii

„Avem un proiect pe care îl dezvoltăm cu Asociaţia festivalurilor de stradă din Europa, care a fost la Sibiu, şi va avea o întâlnire la Bremen. Se va alege conducerea companiei şi fiţi convinşi că cineva din conducerea FITS va fi în conducerea executivă. Avem un proiect cu celebra companie Cirque du soleil, cel mai important producător de astfel de spectacole, în aşa fel încât gimnaştii care au făcut mare performanţă în România, care au fost campioni şi care, din păcate, pe la 25 -26 de ani îşi încheie cariera, să încercăm să construim o variantă Cirque du soleil pentru Europa centrală şi de est", a declarat Chiriac.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite