Colocviul internaţional de lingvistică la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 14 septembrie, ora 9.00, la sediul Facultăţii de Jurnalistică de pe strada Brutarilor nr. 3 va avea loc deschiderea lucrărilor Colocviului internaţional de lingvistică, ediţia a 46-a, cu titlul „Quo vadis comunicare? Comunicare-Limbă-Mass-media”.

CITIŢI ŞI:

Clasificarea obţinută de ULBS aduce schimbări în Universitatea din SibiuAdmiterea de toamnă la ULBS. Vezi când poţi depune dosarul de înscriere

Iniţiată în urmă cu 46 de ediţii de tineri cercetători din Germania, manifestarea este găzduită în fiecare an de o altă universitate din Europa, iar anul acesta are loc pentru prima dată în România. La această ediţie sunt aşteptaţi 70 de participanţi de la  33 de universităţi europene, dar şi din Statele Unite ale Americii.

„În cadrul colocviului se vor prezenta 4 conferinţe în plen şi peste 60 lucrări în cadrul a 9 secţiuni despre lingvistică media, lingvistică interculturală, pragmatică şi analiza discursului, lexicologie şi semantică, sociolingvistică, morfologie şi sintaxă, lingvistică aplicată, lingvistică computaţională şi studii contrastive” spune Ioana-Narcisa Creţu, de la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite