Cele mai grave accidente de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai grav accident petrecut în ultimii ani la Sibiu a avut loc în anul 2008, în luna februarie, pe DN 1, în zona localităţii Sălişte.

Accidentul a avut loc pe fondul unei depăşiri neregulamentare, şi nu mai puţin de 7 persoane, cetăţeni bulgari, au murit în urma impactului dintre microbuzul în care se aflau şi o camionetă. De asemenrea, alte două persoane au fost rănite grav.

mfrondul conducerii imprudente două autoturisme s-au ciocnit frontal iar impactul a fost devastator. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite grav.

Bilanţul accidentului de autocar de la Mohu: un mort şi 20 de răniţi

Cel mai grav aaccident colectiv care a avut loc în ultimii ani la Sibiu s-a petrecut tot pe DN 1, în zona localităţii Mohu. La ieşrea de pe centura Sibiului, un aautocar care venea din Spania a intrat în plin într-un camion oprit pe acostament, cu avariile în funcţiune.

„Basculanta a fost oprită aici, nu a văzut, a adormit şoferul, a intrat frontal, şi aia a fost. Eram sus pe scaun, vorbeam cu nevastă-mea şi cu vecinii mei”, avea să povestească, după accident, Gabriel Şerban, pasager al autocarului.

Cercetările poliţiştilor aveau să stabilească faptul că accidentul a avut loc pe fondul oboselii în conducere.

Numărul accidentelor rutiere, în scădere la Sibiu

Potrivit statisticilor Poliţiei Rutiere, în anul 2012 pe drumurile din judeţul Sibiu au avut loc 83 de accidente grave soldate cu 26 de morţi şi 80 de răniţi grav. Anul acesta, pe şoselele din judeţ au avut loc 71 de accidente grave soldate cu 12 morţi şi 72 de răniţi grav.

Măsurile luate de poliţişti pentru reducerea accidentelor au constat în acoperirea zonelor vulnerabile cu echipaje de poliţie rutieră, suplimentarea semnalizării rutiere şi diminuarea neajunsurilor de sistematizare precum şi fermitate în aplicarea normelor legale în special în ce priveşte combaterea cauzelor generatoare. 

Vă mai recomandăm

UPDATE VIDEO FOTO Un TIR s-a răsturnat pe DN 7. Şoferul şi pasagerul, scoşi din cabină de echipajele de descarcerare

FOTO VIDEO Accident grav cu o ambulanţă în misiune, la Sibiu

VIDEO-FOTO Accident pe DN 1 - un om a murit


 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite