UPDATE VIDEO FOTO Un TIR s-a răsturnat pe DN 7. Şoferul şi pasagerul, scoşi din cabină de echipajele de descarcerare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Naţional 7 a fost blocat luni dimineaţă, după ce un autotren s-a răsturnat între localităţile sibiene Tălmaciu şi Boiţa. Şoferul şi pasagerul au fost scoşi din maşină de echipajele de descarcerare.

UPDATE: Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum. ”Conducătorul unui ansamblu TIR înmatriculat în Turcia, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare, şi se răstoarnă în partea stângă a drumului”, a spus comsarul şef Alin Pahonţu, şeful Serviciului Rutier Sibiu.  

TIR-ul era încărcat cu materiale textile iar şoferul şi pasagerul, de 37 respectiv 38 de ani, au fost preluaţi de echipaje SMURD şi transportaţi la spital.

”Pacienţii sunt conştienţi, cu traumatisme cranio cerebrale uşoare, contuzii şi escoriaţii, Sunt preluaţi de medicii din Unitatea Primiri urgenţe şi se realizează toaletarea escoriaţiilor şi pansarea lor. Vor fi supuşi în continuare unor investigaţii medicale dar probabil starea lor nu va necesita internare”, a spus Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Până când TIR-ul a fost tras, traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ.
 

Drumul Naţional 7 a fost blocat luni dimineaţă şi în judeţul Arad, între localităţile Ilteu şi Toc, după ce un autoturism s-a izbit frontal de un TIR. Traficul a fost deblocat în jurul orei 8.20.

Pe aceeaşi temă:

Accident grav în Arad: două persoane şi-au pierdut viaţa

Cinci tineri din Vaslui au scăpat cu viaţă, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat de pe un pod

Un an de la moartea fondatorului Edy Spedition: ce a lăsat în urmă decesul fulgerător al omului de afaceri Alin Popa

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite