Căldărarii şi rudarii îşi prezintă îndeletnicirile astăzi, în Muzeul în aer liber din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii care ajung mâine în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului sunt invitaţi să participe la o nouă ediţie a Târgului Meşteşugarilor Rromi. Aceştia vor poposi timp de două zile la Sibiu, după ce luni de zile au cutreierat satele în lung şi în lat, purtându-şi după ei produsele tradiţionale.

CITIŢI ŞI

Festivalul Artboutique revine luna viitoare în Piaţa Mică din Sibiu

De la simple obiecte de artizanat, precum linguri de lemn, vase de cupru sau un inele, toate vor putea fi admirate şi chiar cumpărate de vizitatorii instituţiei.

„Târgul Meşteşugarilor Rromi este o invitaţie pentru toţi aceia care, sâmbătă şi duminică, vor avea dorinţa să viziteze Muzeul în aer liber din Dumbrava Minunată a Sibiului, şi care, pe lângă monumentele arhitecturale, vor putea admira şi achiziţiona produsele atât de trebuincioase oricărei gospodării. Este un eveniment menit să susţină utilitatea şi frumuseţea schimbului intercultural “, spune Oana Burcea, muzeograf.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10.00 şi 19.00. Accesul publicului la eveniment se face pe baza biletelor obişnuite, în valoare de 15 lei, pentru adulţi, respectiv 3.5 lei pentru elevi şi studenţi.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite