Călătorii gratis cu Tursibul, între 16 şi 22 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua bază a Tursib va fi gata în anii următori

Săptămâna 16-22 septembrie va fi dedicată mobilităţii prin intermediul transportul public din municipiul Sibiu. În cadrul acestei campanii Tursib va oferi călătorilor posibilitatea de a utiliza gratuit mijloacele de transport în comun între orele 13 şi 14.

Sibiul se va alătura celor 83 de oraşe din toată lumea printre care se numără Viena, Bruxelles, Rio de Janeiro, Montreal, Paris, Roma în campania iniţiată de Uniunea Internaţională a Transportatorilor Publici, acţiunea având drepr scop să atragă atenţia asupra faptului că transportul public este o modalitate de a călători rapid, simplu şi eficient, fiind  şi tot mai folosită în mediul urban, la aceasta adăugându-se faptul că transportul public contribuie la un mediu înconjurător mai curat.

De asemenea, campania va consta într-un concurs de fotografie care se va desfăşura pe parcursul unei luni, în perioada 16 septembrie – 15 octombrie. Sibienii sunt invitaţi să facă fotografii care să ilustreze imaginea transportului public în oraşul nostru şi să le transmită pe contul Instagram al Tursib. Fotografiile vor fi jurizate, cele câştigătoare urmând să fie transmise către UITP, care la rândul său va selecta cea mai bună fotografie din oraşele participante, autorul fotografiei câştigătoare urmând să fie premiat.

Din 16 septembrie, odată cu începerea şcolii şi a grădiniţei şi odată cu sfârşitul perioadei de vacanţe, autobuzele Tursib vor reveni la programul lor normal. Programul va fi afişat în staţii şi poate fi consultat pe site-ul societăţii, www.tursib.ro

Vă mai recomandăm:

Gigi Căciuleanu deschide stagiunea 2013 - 2014 la Teatru Naţional ”Radu Stanca”

Alexandru Tomescu deschide Festivalul Enescu la Sibiu

Toamnă bogată în evenimente culturale şi sportive, la Sibiu

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite