Bursă a locurilor de muncă pentru oamenii defavorizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri evenimentul în Sibiu şi Mediaş, începând cu ora 10.00.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV - Parcarea Sălii Transilvania ocupată abuziv

Peste 100 de profesori beneficiază de un proiect de 11 milioane de lei

Cei de la AJOFM Sibiu spun că bursa se adresează în mod deosebit şomerilor în vârsta de peste 45 de ani şi persoanelor de etnie romă, dar şi pentru grupuri ţintă care întâmpină dificultăţi de integrare pe piaţa muncii.

„Acţiunea este de asemenea deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă sau doresc shimbarea locului de munca actual. Participarea atât a agenţilor economici cât şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă este gratuită”, a explicat directorul executiv AJOFM, Mircea Dorin Creţu.

Organizatorii se aşteaptă la un flux mare de sibieni care să treagă pragul acţiunii organizată la Sibiu la sediul AJOFM şi la Mediaş la sediul Pheonix Speranţa, asta şi pentru că la bursa de anul trecut au fost încadrate în munca 209 persoane. AJOFM-ul a trimis deja invitaţii unui număr de 46 agenţi economici din judeţ.

„Dintre acestia au confirmat deja participarea la bursă trei din Mediaş şi trei din Sibiu”, a mai spus Creţu. Cele mai multe locuri, 40 la număr, sunt pentru paznici, cusători articole din piele, muncitori necalificaţi , asistenţi în relaţii publice şi comunicare. Cei de la AJOFM au precizat că până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi a locurilor de muncă va creşte.

„Angajatorii care doresc să participe la bursă pot sa AJOFM Sibiu pentru a fi incluşi în acest eveniment” mai spune directorul executiv Dorin Creţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite