Bărbat de 75 de ani omorât pe o trecere de pietoni. Scuza şoferulului autoutilitarei care a provocat accidentul

0
0
Accident mortal pe trecerea de pietoni - Calea Cisnădiei în Sibiu provocat de şoferul unei cife Foto subiulindependent ro
Accident mortal pe trecerea de pietoni - Calea Cisnădiei în Sibiu provocat de şoferul unei cife Foto subiulindependent ro

Un accident deosebit de grav. după cum a fost catalogat chiar de către poliţişti, s-a produs pe o trecere de pietoni, marţi după-amiaza, 3 mai, într-o intersecţie din municipiul Sibiu. Un pieton şi-a pierdut viaţa din cauza neatenţiei unui şofer.

Traficul pe Calea Cisnădiei, în municipiul Sibiu, a fost îngreunat în urma producerii accidentului mortal. 

Potrivit poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Sibiu, care s-au deplasat la faţa locului, din primele cercetări a reieşit că o autoutilitară - cifă cu pompă - era condusă pe strada Arieşului de către un sibian în vârstă de 45 de ani. 

Când a pătruns în intersecţia cu Calea Cisnădiei, pentru a vira la dreapta, şoferul susţine că nu a observat bărbatul care traversa strada pe trecerea de pietoni din imediata apropiere. 

Urmare a loviturilor suferite, sibianul de 75 de ani a decedat. 

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane, acroşată de un autocamion şi inconştientă. La faţa locului, echipajul a constatat că este vorba de o persoană de sex masculin de aproximativ 75 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a menţionat şi purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan. 

Vă mai recomandăm şi:

România lui Dorel. Sens giratoriu dezaxat de la Sibiu, închis la nici o zi de funcţionare. Era pericol public VIDEO

Sensul giratoriu dezaxat de la Sibiu, considerat pericol public, redat circulaţiei VIDEO

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite