Atenţie la centura de siguranţă: poliţiştii sibieni, în acţiune pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii se vor afla la punctul de control Veştem pe parcursul întregii zile şi îi vor sancţiona atât pe şoferi, cât şi pe pasagerii care nu vor purta centura de siguranţă.

CITIŢI ŞI

Amenzi de peste 80.000 de lei şi zeci de permise ridicate,în urma unei ample acţiuni a poliţiştilor sibieni

Acţiunea de control va avea loc între orele 9.00 şi 12.00, respectiv 15.00 şi 18.00. „Acţiunea are ca scop conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră“, spune luciana Blateş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Poliţiştii amintesc sibienilor că toţi conducătorii de autovehicule şi persoanele care ocupă locuri prevăzute prin construcţie cu centuri sau dispozitive de siguranţă omologate trebuie să le poarte în timpul circulaţiei pe drumurile publice.

Conducătorii auto care nu respectă această normă rutieră vor fi sancţionat prin aplicarea a două sau trei puncte amendă şi a două puncte de penalizare. Pasagerii care nu poartă centura de siguranţă sunt sancţionaţi prin aplicarea punctelor amendă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite