Astrid Fodor a anunţat oficial că va candida din partea FDGR pentru Primăria Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida la alegerile locale din acest an.

Astrid Fodor şi-a anunţat oficial candidatura la Primăria Sibiu, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) şi a comentat, răspunzând la întrebările jurnaliştilor, şi alegerea primarilor în unul sau două tururi de scrutin. 

”Acum, având în vedere că mă întrebaţi pe mine, să vă spun că ar fi ideal să fie două tururi, aş minţi şi nu mi-e felul. Normal că alegerile într-un singur tur avantajează pe oricare, mai ales pe cei aflaţi în funcţie. Normal că este mai avantajos pentru mine, că m-aţi întrebat pe mine, dar din punct de vedere electoral, că voinţa electoratului este mai bine exprimată în două tururi, este altă problemă”, a spus Fodor. 

Aceasta a mai declarat că FDGR şi-a stabilit deja strategia pentru alegerile locale. ”La Consiliul Judeţean nu avem un candidat, dar avem o listă şi, de obicei, cel care este în fruntea listei trage mai tare”, a adăugat Astrid Fodor. Aceasta a mai spus că liderul FDGR, Paul Jurgen Porr, se află pe această listă, evitând să spună dacă acesta deschide sau nu respectiva listă. 

Vă mai recomandăm: 

Un tată din Sibiu îşi creşte singur cele cinci fete recuperate dintr-un orfelinat: „Nu mă pot mişca de lângă ele. Tot ce fac pentru ele fac“

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Ighişu Nou, judeţul Sibiu, îşi creşte singur cele cinci fete, pe care mama le-a abandonat într-un centru de plasament.

Afacere de succes cu bunătăţi de Avrig: dulceţurile şi fursecurile delicioase ale bunicii, reinventate alături de decoraţiuni handmade

Bianca Cotora (39 de ani), din localitatea Avrig, judeţul Sibiu, a reinventat, împreună cu mama ei, dulceţurile şi fursecurile bunicii, transformându-le într-un mic business.

Un sibian a construit o casă pentru o familie săracă din satul lui: „E o mulţumire foare mare când te gândeşti că ai schimbat viaţa unor oameni“

Toma Stupu, un bărbat din comuna Vurpăr, judeţul Sibiu, şi-a mobilizat prietenii şi împreună au ridicat o casă nouă pentru o familie cu nouă copii a cărei locuinţă s-a prăbuşit.

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite