Angajat de la Salubritate Sibiu, dus la spital cu traumatism cranian după ce a căzut de pe maşina de gunoi în mers

0
Publicat:

Un angajat de la firma de salubritate a municipiului Sibiu, cetăţean străin, a căzut, joi, de pe scara exterioară a maşinii de colectare a deşeurilor aflată în mers, el fiind transportat cu un traumatism cranian la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit Agerpres.

Victima a ajuns la spital. FOTO arhivă Adevărul
Victima a ajuns la spital. FOTO arhivă Adevărul

„Poliţiştiii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe strada Autogării din municipiul Sibiu. În timp ce era transportat pe exteriorul unei autospeciale de colectare a deşeurilor, aflate în mers, un bărbat în vârstă de 39 de ani, cetăţean străin, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Pasagerul a fost transportat la spital conştient", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Autospeciala era condusă de către un sibian în vârstă de 50 de ani.

Nu au fost probleme de trafic.

Amintim că, în urmă cu patru luni, un grav accident de muncă a avut loc la cariera minieră Pinoasa, din județul Gorj, care face parte din Complexul Energetic Oltenia. Un lăcătuș mecanic de 34 de ani a fost rănit și a ajuns la spital.

În decembrie, anul trecut, un tânăr polițist din Craiova a murit într-un accident în timp ce mergea spre locul de muncă. Făcea naveta zilnic.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite