Alegeri parlamentare 2012 Sibiu Astăzi, candidaţii din Colegiul 2 Senat şi Colegiul 2 Deputaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan vrea sa obtina cel de-al treilea mandat de parlamentar la Sibiu - Foto Arhiva Adevărul
Raluca Turcan vrea sa obtina cel de-al treilea mandat de parlamentar la Sibiu - Foto Arhiva Adevărul

Viorel Arcaş şi Raluca Turcan, ambii parlamentari în funcţie, intră în cursă pentru a obţine, fiecare, cel de-al treilea mandat în legislativul de la Bucureşti. În Parlament va încerca să intre şi Florin Orlăţan, fost subprefect al Sibiului în mandatul lui Constantin Trihenea.

Colegiul 2 Deputaţi

În Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, din partea Alianţei România Dreaptă va intra în cursă Raluca Turcan. Preşedinte al Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă din Camera Deputaţilor, Turcan va încerca să obţină cel de-al treilea mandat în Parlamentul României. Aceasta se va duela cu Florin Orlăţan, candidat al Uniunii Social Liberale şi fost subprefect al Sibiului, cu Ioan Huntai din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Ernest Ferencz din partea Uniunii Democrate Maghiare din România şi Victor Creţu din partea Partidului Ecologist Român. 

Află totul despre candidaţii din Colegiul tău, în cea mai complexă infografie interactivă din presa românească

Colegiul 2 Senat

În Colegiul 2 Senat, care include municipiul Mediaş, oraşele Mediaş, Agnita, Copşa Mică, Dumbrăveni şi comunele din zona de nord a judeţului din partea Uniunii Social Liberale intră în cursă Viorel Arcaş, care candidează pentru cel de-al treilea mandat de senator în Parlamentul României. Alianţa România Dreaptă este reprezentată în cursa electorală de Laurenţiu Fufezan Jiman, candidat intrat pe listele ARD din partea Forţei Civice, iar Partidul Poporului-Dan Diaconescu va fi reprezentat de către Mihai Borceanu. Lista de candiadaturi este completată de către Bela Balasz din partea Uniunii Democrate Maghiare din România şi de Andrei Bereczki, reprezentant al Partidului Popular Maghiar din Transilvania, formaţiunea autonomistă a lui Lazlo Tokes. De altfel, acesta este singurul andidat al formaţiunii în judeţul Sibiu. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite