Alegeri locale 2016. Astrid Fodor: „Victoria este categorică, peste 50 la sută sigur în cazul meu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a declarat duminică seara că victoria la Primăria Sibiu la alegeri locale 2016 este categorică în cazul său şi că foarte probabil Forumul Democrat al Germanilor din România are majoritate şi la Consiliul Local Sibiu.

”Victoria este categorică, peste 50 la sută sigur în cazul meu dar şi la Consiliul Local ce am numărat până acum este peste 50 la sută dar nu vă pot spune cât. Este o victorie aşteptată, eu am fost convinsă că vom câştiga aceste alegeri pentru că ştiu cât am muncit şi cât suflet am pus în ceea ce am făcut şi ştiu că sibienii ştiu să aprecieze între cei care se fac că fac şi cei care într-adevăr fac. 

Eu îl consider bun (procentul, n.r.), nici nu mă aşteptam la mai mult, în primul rând sunt femeie, femeile oricum au un handicap când candidează pentru astfel de funcţie, nu l-am simţit dar ştiu că este. Faptul că am fost în în funcţie pe de o parte a fost un avantaj în sensul că oamenii m-au cunoscut, a fost şi mare dezavantaj, orice problemă negativă s-a răsfrânt asupra mea, dacă o piatră nu stătea bine în Piaţa Mare era de vină primarul”, a spus Astrid Fodor. Întrebată dacă a vorbit în această seară cu preşedintele Klaus Iohannis, după aflarea primelor rezultate la alegeri locale 2016, aceasta a răspuns ”nu, dar o să vorbesc”. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite