Alegeri locale 2016. Primăria Slobozia câştigată de Adrian Mocioniu, candidatul susţinut de PSD

0
0
Adrian Mocioniu (foto dreapta) mare câştigător al alegerilor locale la Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie
Adrian Mocioniu (foto dreapta) mare câştigător al alegerilor locale la Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie

La Slobozia, în reşedinţa judeţului Ialomiţa, marele câştigător la alegerile locale 2016 este Adrian Mocioniu. Acesta s-a înscris la alegeri locale 2016 pe listele PSD.

De 26 de ani, PSD a fost în fruntea Primăriei Slobozia. Şi la alegeri locale 2016 social democraţii au reuşit să obţină un scor electoral foarte bun în reşedinţa judeţului Ialomiţa. La Slobozia, Adrian Mocioniu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului, a reuşit să obţină victoria.

De profesie medic veterinar, Adrian Mocioniu s-a înscris în cursa electorală la propunerea colegilor săi de partid. În noaptea victoriei el a făcut şi o scurtă declaraţie de presă, în care a promis cetăţenilor care-l vor vota că va transforma oraşul într-unul european.

„Este obligaţia noastră să aducem Slobozia cât mai aproape de Europa. Trebuie să rezolvăm problema apei şi a străzilor care mai sunt de asfaltat” a declarat Adrian Mocioniu imediat după ce a aflat scortul electoral pe care l-a obţinut.  

Citiţi şi:

Alegeri locale 2016. Prima experienţă a votului, trăită de tinerii proaspăt majori

Alegeri locale 2016. Protest spontan într-o comună din Ialomiţa din cauza turismului electoral. Alegător: „Aici e mafie!”

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite