VIDEO Desigernul sătmărean Zsolt Popa uimeşte din nou. Haine accesorizate cu cranii de cal, în ultima lui colecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a şocat lumea modei cu o colecţie masochistă, designerul sătmărean Zsolt Popa uimeşte din nou. Tema de inspiraţie a celor mai recente creaţii ale sale este una cel puţin neobişnuită, şi anume, caii. Astfel, hainele purtate de manechine la ultima prezentare au fost accesorizate cu obloane şi cranii de cal, iar culoarea dominantă a colecţiei a fost negrul.

Tema de inspiraţie a celor mai recente creaţii ale sale este una cel puţin neobişnuită, şi anume, caii. Astfel, hainele purtate de manechine au fost accesorizate cu obloane şi cranii de cal, iar culoarea dominantă a colecţiei a fost negrul, potrivit look.tv.

În urmă cu mai bine de 3 luni Zsolt Popa capta atenţia celor din lumea modei cu o colecţie şoc: „Moartea lui Barbie”. Presa şi specialiştii în fashion au criticat atunci întregul concept al designerului, de la modelele minore care i-au îmbrăcat creaţiile, până la accesoriile sado-maso folosite. Acum, Zsolt Popa revine cu o nouă colecţie, tot una inedită.

Aceeaşi sursă citată relatează că noua colecţie toamnă-iarnă intitulată „Horses” abordează un stil nonconformist. Designerul pune accent pe mentalitatea îngustă care domină încă în unele structuri ale societăţii. Şi de această dată modelele au purtat accesorii controversate, precum obloane şi cranii de cal.

„Ca şi tematică am ales caii. Caii care poartă obloane ca să aibă o viziune unilaterală, adică în faţă, cum are societatea din secolul 21 [...] După prezentare am primit feedback-uri cum că a fost o colecţie prea cuminte”, a declarat Zsolt Popa pentur look.tv.

Noile creaţii au fost însă bine primite de criticii de modă.

image
image

Vă recomandăm şi

Minore din Satu Mare, în lanţuri şi cătuşe la o prezentare de modă. Direcţia pentru Protecţia Copilului face anchetă

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, Vasile Apan, a declarat, luni, corespondentului Mediafax că instituţia s-a autosesizat în acest caz după ce în presă au apărut imagini cu fete de 16 şi 17, eleve la licee din Satu Mare, care purtau lanţuri, cătuşe şi căluş la gură, la o paradă de modă care "a prezentat viziunea respectivului creator de modă".

"Ne-am autosesizat în legătură cu o prezentare de modă desfăşurată la Ardud, în care au apărut minore de 16 şi 17 ani. Din informaţiile noastre, fetele provin din familii şi aveau acordul părinţilor pentru a participa la acel eveniment. Fetele au o colaborare mai veche cu agenţia de modeling.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite