Un poştaş beat criţă a ajuns la spital, după ce a fugit cu 56.000 de lei bani de pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poştaş tânăr de numai 21 de ani din municipiul Satu Mare a ajuns la spital în această dimineaţa, după ce ieri a plecat cu 56.000 de lei de la poştă să împartă pensia. Tânărul s-a cazat la un motel de lângă Stadionul Olimpia, unde a băut o sticlă de whiskey şi a înghiţit câteva sedative, iar dimineaţă a chemat ambulanţa.

Tânărul poştaş lucrează de un an la Poşta Română în municipiul Stu Mare. Conducerea unităţii spune că este un om serios şi că nicidoată nu au avut nici măcar cele mai mici probleme cu el.
„Nu ştim ce l-a apucat. A plecat cu o geantă plină cu bani, iar când a fost găsit la motel banii erau neatinşi, legaţi cu banderola de la bancă aşa cum a pornit la drum. Nu este vorba de vreo intenţie de a fura acei bani, ci, din câte ne-a povestit chiar el în această dimineaţă, a avut probleme în familie şi a vrut să fugă de probleme”, spune Radu Nicoară, directorul coordonator adjunct al Oficiului Judeţean de Poştă (OJP) Satu Mare.
Poştaşul, Ştefan I., s-a certat ieri cu părinţii, iar mai apoi cu prietena, după care a mers la oficiiul poştal de la care împărţea pensia şi s-a pornit la muncă. În loc să împartă însă banii, el s-a cazat la un motel de lângă stadionul Olimpia, unde şi-a înecat supărarea într-o sticlă de whiskey.
Dimineaţa, după ce consuma o sticlă întreagă de tărie, a înghiţit şi câteva sedative. Din spusele medicilor, tânărul a consumat o sticlă întreagă de whiskey, după care a înghiţit câteva pastile de sedativ, cantitatea şi felul medicamentului fiind necunoscute deocamdată. Apoi, dimineaţa în jurul orei 7.00, el personal a anunţat ambulanţa şi a fost transprotat la spital, unde este internat pentru supraveghere medicală. Starea lui este bună.
„A ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) în stare avansată de ebrietate şi aproape inconştient. I-au fost aplicate tratamentele corespunzătoare şi s-a făcut internarea pentru supraveghere emdicală”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului judeţean Satu Mare.
Poştaşul va fi cercetat disciplianr la locul de muncă şi penal de organele de poliţie. „Din păcate el va trebui concediat după încheierea cercetărilor interne şi cele ale poliţiei”, mai spune conducerea Poştei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite