Un piton de trei metri, descoperit în garajul unui sătmărean: „Era să fac infarct când l-am văzut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii pentru un bărbat din Satu Mare. Tatăl antrenorului Tibi Csik a descoperit în garajul său un piton de aproape 50 de kilograme. Şarpele, lung de mai bine de trei metri, stătea, se pare, ascuns acolo de ceva vreme.

Aproape mort de frică, bărbatul a sunat imediat la echipele de intervenţii. La faţa locului s-a deplasat de îndată un echipaj al poliţiei şi jandarmeriei, dar şi proprietarul reptilei, care a fost anunţat de vecini că şarpele său s-a ciubărit într-un garaj din apropiere.

Dispariţia şarpelui a fost sesizată abia ieri, dar se pare că acesta s-a ciubărit toată noaptea în garajul vecinului, până a doua zi, când acesta a fost observat de proprietarul casei şi nepotul acestuia.

„În colţul în care stătea şarpele se afla bicicleta fiului. Au vrut să iasă la o plimbare, dar când au văzut şarpele, au intrat în stare de şoc. Tata a chemat de îndată poliţia şi pompierii, după care a sosit şi proprietarul şarpelui şi l-a luat“, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Csik.

Roxana Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, susţine că de îndată ce persoana care a descoperit şarpele în garaj a sesizat poliţia, la faţa locului s-a deplasat un echipaj.

Aceştia l-au amendat pe proprietar cu suma de 100 de lei, pentru nesupraveherea animalului. Poliţiştii nu puteau face mai mult de atât, având în vedere că problema nu intră în atribuţiile Poliţiei. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite