Un fost angajat al Finanţelor Publice şi-a luat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a spânzurat în spatele blocurilor ANL de pe Bulevardul Cloşca - foto: Adrian Caraba
Bărbatul s-a spânzurat în spatele blocurilor ANL de pe Bulevardul Cloşca - foto: Adrian Caraba

Crisan Ioan avea doar 46 de ani iar în urmă cu 8 ani a fost disponibilizat de la Finanţele Publice. Acesta era pensionar cu certificat de handicap şi se pare că durerea fizică avută la ureche, depresia şi alcoolul l-au împis spre gestul extrem de a-şi pune capăt zilelor.

Forţele de ordine sătmărene au fost anunţate astăzi, 9 iunie ora 12, prin apelul unic de urgenţă 112 despre găsirea unui cadavru spânzurat în spatele blocurile ANL de pe Bulevardul Cloşca. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi medicii SMURD au acţionat pentru salvarea bărbatului, dar acesta nu mai prezenta semne vitale. La faţa locului s-a prezentat în scurt timp şi soţia bărbatului, care a avut nevoie de intervenţia medicilor după şocul suferit.

Găsirea corpului neînsufleţit spânzurat în spatele blocurilor ANL de pe Bulevardul Cloşca a creat panică şi tritesteţe în rândul oamenilor care locuiesc în zonă dar şi în rândul angajaţilor de la Finanţele publice. Bărbatul care şi-a luat viaţa, Crişan Ioan Sorin, de doar 46 de ani a fost angajat al Finanţelor publice din Satu Mare, până în urmă cu 8 ani de zile când a fost disponibilizat. Se pare că acela ar fi fost un moment de cotitură în viaţa bărbatului, care nu s-a putut obişnui cu noul statut.

Mai mult, se pare că bărbatul era încadrat în grad de handicap pentru problemele de auz pe care le avea, acestea provocându-i şi dureri groaznice, aceste lucruri rezultând din ceea ce povesteşte sora decedatului. Se pare că toate aceste necazuri, combinate cu alcoolul, l-ar fi adus pe Crişan Ioan într-un moment de depresie, ceea ce a dus la gestul necugetat de astăzi, 9 iunie.

Se pare că bărbatul dispăruse de acasă încă de marţi, când familia l-a declarat dispărut la poliţie. Acesta nu ar fi fost găsit la domiciliu de către soţie când s-a întors de la muncă. Dat fiind faptul că în casă era câinele familie, de care bărbatul nu se despărţea niciodată când ieşea din casă, aceasta a înţeles că s-a întâmplat ceva rău cu soţul ei, bănuieli care i s-au adeverit astăzi. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite