Tentativă de jaf armat la Carei. Un bărbat mascat a atacat o casă de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa de schimb valutar atacată de bărbatul înarmat - foto: buletindecarei.ro
Casa de schimb valutar atacată de bărbatul înarmat - foto: buletindecarei.ro

Angajata unei case de schimb valutar din Carei a fost atacată în seara zilei de marţi de un individ mascat şi înarmat. Femeia a reuşit să apese pe butonul de panic, iar venirea forţelor de ordine l-au speriat pe bărbat care a fugit de la locul faptei.

În seara zilei de marţi, o casă de schimb valutar din municipiul Carei a fost luată cu asalt de o persoană cu cagulă şi înarmată cu un pistol cu care a ameninţat-o pe femeia de la casă, după cum scrie www.buletindecarei.ro . Bărbatul a intrat în casa de schimb valutar înainte de încheierea programului şi sub ameninţarea armei de foc i-a cerut femeii încasările din ziua respectivă.

Femeia de la casă a fost inspirată să apese butonul de panică prin care au fost alertate forţele de ordine. Oamenii legii s-au prezentat rapid la faţa locului, dar bărbatul a reuşit să dispară la timp pentru a nu fi prins asupra faptului. Poliţiştii vor trebui să îl descopere în urma analizei imaginilor de pe camerele de luat vederi.

Pe aceeaşi temă:

Plesnilă, negustorul care era să fie ucis chiar în ziua de Paşte. Renumitul afacerist a fost jefuit ca-n Vestul Sălbatic

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite