Tabără gratuită pentru elevii şi studenţii cu dizabilităţi din Satu Mare. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele cu handicap care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate le selecţie   FOTO   arhivă
Persoanele cu handicap care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate le selecţie   FOTO   arhivă

Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare organizează o tabără gratuită pentru preşcolari, elevii şi studenţii cu dizabilităţi, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti din judeţul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoţită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap şi o adeverinţă emisă de unitatea de învăţământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul DJST Satu Mare, situat pe strada Vasile Conta nr. 2.

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine. În cazul studenţilor cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

În urma centralizării cererilor şi a verificării documentaţiilor direcţia va aproba desfăşurarea taberei în limita bugetului aprobat. Persoanele cu handicap care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate le selecţie.

Perioada de depunere a cererilor este 15 mai – 6 iunie 2014. Vor fi luate în considerare doar cererile depuse în perioada mai sus menţionată. Pentru anul 2013 Satu Mare are alocat un număr de 20 de locuri.

Vă recomandăm şi

„Păsările. Pe aripile viitorului“, proiect de educaţie ecologică ce se va desfăşura în nouă judeţe

FOTO Aşa maestru, aşa discipoli. Ucenicii meşterului popular Dan Horgan, premiaţi la tabăra de creaţii din Soleşti

O poveste cu un şifonier

Târgul Naţional de Tabere are loc în weekend, la Bucureşti

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri