Sorin G. Ionescu nu se opreşte doar la pasiunea de a-şi exprima gândurile pe hârtie! Azi şi-a prezentat la Satu Mare şi latura artistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin realizează şi tablouri făcute din jocuri de puzzle
Sorin realizează şi tablouri făcute din jocuri de puzzle

După ce săptămâna trecută, Colegiul Naţional „Ioan Slavici“ a fost gazda evenimentului de lansare a proiectului „Zâmbeşte, nu eşti singur“, ocazie cu care Sorin Georgian Ionescu şi-a lansat prima cartea scrisă de el intitulată Gânduri, Cuvinte, Simţiri- [diz] Abilităţi în experienţe, astăzi s-a desăşurat a doua acţiune în sprijinul lui Sorin.

Proiectul a fost demarat de către profesoara Lăcrimioara Dinga împreună cu elevii liceului, pentru a-l ajuta de Sorin, care suferă de distonie. Sorin are 27 de ani, este de origine sătmărean dar s-a stabilit la Cluj, unde profesează în domeniul asistenţei sociale. Din păcate, acesta a fost diagnosticat cu distonie, boală rară pentru care nu s-a găsit încă tratament de vindecare. 

În cadrul evenimentul de astăzi, Sorin şi- a prezentat încă o dată pentru cei care nu au aflat, prima carte scrisă de el şi totodată, şi-a prezentat, prin intermediul tablourilor făcute din jocuri de puzzle, talentul artistic. Atmosfera a fost întreţinută de câţiva elevi ai Colegiului Naţional Ioan Slavici .

Citeşte şi La naştere a “murit” strangulat de cordonul ombilical, dar a fost readus la viaţă după 30 de minute. În ciuda faptului că trăieşte cu distonie, iubeşte viaţa şi viaţa îl iubeşte pe el

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite