Șofer cu permis fals, prins în vama Petea. Îl cumpărase cu 2.000 de euro

0
Publicat:

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost prins în vama Petea în timp ce conducea un autoturism şi a prezentat la control un permis de conducere fals, pe care l-a cumpărat cu 2.000 de euro, după cum arată Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Punctul de Trecere a Frontierei Petea FOTO ITPF Sighetu Marmației
Punctul de Trecere a Frontierei Petea FOTO ITPF Sighetu Marmației

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, un român de 28 de ani domiciliat pe raza judeţului Iaşi, care conducea un autoturism înmatriculat în Austria.

La controlul de frontieră i-a fost solicitat şi permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităţilor din Cehia, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, fiind fals. În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat ca a primit permisul de conducere de la o persoană ale cărei date de identificare nu le cunoaşte, contra sumei de 2.000 de euro”, precizează ITPF.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite