Satu Mare: 450 de farmacişti şi medici dentişti din Ardeal şi Ungaria se întâlnesc la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două zile, 7 şi 9 aprilie, Satu Mare va fi gazda celei mai mari conferinţe ştiinţifice a medicilor dentişti şi farmaciştilor din cadrul secţiei de Medicină şi Farmacologie a Societăţii Muzeului Ardelean (EME) de peste an.

În cadrul celei de a XXI-a ediţii a întâlnirii se vor dezbate diferite probleme ştiinţifice ale medicilor, medicilor dentişti, respectiv din domeniul farmaceutic.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 7 aprilie la Teatrul de Nord Satu Mare, de la ora 19.00, unde, alături de conducerea asociaţiei, vor fi prezenţi preşedintele consiliului judetean, Árpád Csehi, primarul şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes şi Gabor Kereskenyi, reprezentanţii bisericilor medievale, şi, nu în ultimul rând, preşedinţii colegiilor medicilor, medicilor dentişti şi a farmaciştilor.

Seminariile se vor desfăşura în incinta Liceului Reformat din Satu Mare. În paralel cu această conferinţă se va desfăşura şi întâlnirea anuală a Asociaţiei Creştine a Medicilor. Aceasta va avea loc tot la hotelul Astoria, joi 7 aprilie, de la ora 12.00. 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite