Sătmărenii s-au distrat în prima seară de Zilele Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina a fost invitată să cânte în oraşul natal, fiind printre artiştii care au deschis distracţia
Corina a fost invitată să cânte în oraşul natal, fiind printre artiştii care au deschis distracţia

Zilele Oraşului au debutat în prima seara cu o serie de concerte care au atras lumea în faţa scenei. Nu au lipsit nici incidentele, scena de muzică populară rămânând fără curent de 10 ori, astfel programul fiind prelungit cu peste o oră.

Zilele Oraşului au ajuns la cea de-a XX-a ediţie şi lista cu artiştii arată bine în acest an, dovadă fiind entuziasmul manifestat de sătmăreni atunci când au aflat cine va cânta în acest an. Cele mai grele nume ale industriei muzicale româneşti au fost invitate să cânte în cele trei zile de sărbătoare.

                Nici sătmărenii nu s-au lăsat aşteptaţi, fiind amatori de orice produce gălăgie, apre puţine jocuri de lumini şi strigă către ei „Nu vă aud, mai tareee”. Aşa şi în prima seară a Zilelor Oraşului, când artiştii programaţi la cântat au avut rolul de a-i încinge pe sătmăreni, astfel încât să îşi potolească fierbinţeala cu cât mai multă bere.

                Fetele care au urcat pe scenă au făcut tot posibilul ca atmosfera să devină cât mai antrenantă şi le-a ieşit cu succes, dovadă grupurile energice de tineri şi mai puţini tineri care s-au onduit în faţa scenei mai tare decât artistele pe scenă. Corina, Ruby, Lidia Buble au fost aşteptate atât de adulţi, cât şi de copii, după care cei mici s-au retras acasă iar Puya a putut să îşi facă numărul aşa cum ştie el mai sincer.

                Şi la scena de muzică populară a fost lume multă şi atmosferă de sărbătoare. După 10 pene de curent care au întrerupt reprezentaţiile, problema a fost rezolvată, astfel încât Văru Săndel a putut să îşi ducă reprezentaţia la bun sfârşit, iar mai apoi Ghiţă Munteanu şi Sergiu Vitalian Vaida cu nănaşii să îşi desfăşoare spectacolul, unul care s-a bucurat de un public larg, sensibil egal cu cel din piaţa 25 octombrie. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite