S-a trezit că deține o mașină despre care nu știa nimic. A apelat la instanță ca să anuleze contractul

0
Publicat:

Un bărbat din județul Satu Mare s-a trezit că are o mașină trecută pe numele său deși acesta nu deține un autoturism. Sătmăreanul s-a trezit acasă cu o notificare trimisă de către primărie pentru a-și plăti impozitele.

Un sătmărean s-a trezit cu o mașină pe numele său despre care nu știa nimic
Un sătmărean s-a trezit cu o mașină pe numele său despre care nu știa nimic

Bărbatul a mers la primărie pentru a verifica situația a constatat cu uimire că există chiar și un contract de vânzare - cumpărare încheiat pe numele său, potrivit publicației portalsm.ro.

Cetățeanul, care trăiește în localitatea Turț, a negat că deține în mod real o mașină și a declarat că în urmă cu ceva timp și-a pierdut actul de identitate, iar cel care l-a găsit l-a publicat pe Facebook în vederea găsirii posesorului.

A anulat contract de vânzare-cumpărare în instanța de judecată

„A urmat o plângere la poliţie, expertize ale semnăturilor, dar nu a putut fi descoperită persoana care a semnat în locul lui“, se arată pe portalsm.ro. Persoana care a falsificat contractul și s-a folosit de identitatea sa nu a fost prinsă. Astfel, sătmăreanul s-a adresat instanței de judecată, care a decis să anuleze contractul de vânzare-cumpărare al mașinii întrucât este unul fals.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite