Rudolf Fatyol, noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudolf Riedl are 68 ani şi este membru UDMR  FOTO adevarul
Rudolf Riedl are 68 ani şi este membru UDMR  FOTO adevarul

Numele noului vicepreşedinte a fost nominalizat, astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean.

Rudolf Riedl (UDMR) este noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare. Acesta îl va înlocui în funcţie pe Csahi Arpad, care în urmă cu două luni a demisionat. Motivul a fost dorinţa de a-şi începe activitatea în mediul privat.

„Motivaţia mea este următoarea: doresc să mă retrag din viaţa politică, vreau să îmi desfăşor activitatea în mediul economic. Am venit din mediul privat în 2007 şi doresc să continuu în sectorul privat. Am să ies total din viaţa politică de la 1 ianuarie 2013, când am să-mi încep activitatea ca şi economist”, a declarat la acea vreme, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Csehi Arpad.

După aproape două luni de zile, liderii USL şi UDMR din judeţ s-au pus de acord asupra celui care va deveni vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Numele noului vicepreşedinte a fost nominalizat, astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean. Acesta a fost ales în unanimitate, chiar şi spre surprinderea lui.

„Sunt foarte surprins pentru modul în care am fost votat. Nu vreau să vă fac nicio promisiune, vreau să spun un singur lucru: de aici încolo, ca şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, o să fac tot posibilul ca să întind o mână de ajutor celor care-mi vor cere acest lucru“, a declarat Rudolf Riedl.

Rudolf Riedl are 68 ani şi este membru UDMR. În intervalul 1996 - 2001 el a fost prefect al judeţului Satu Mare, iar în perioada 2011 - 2008 subprefect.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite