„Rotaract pentru sănătate”, ediţia a treia, a strâns peste 150 de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorii de la campionatul de volei au primit invitaţii la Electric Castle - foto: Alin Tulan
Câştigătorii de la campionatul de volei au primit invitaţii la Electric Castle - foto: Alin Tulan

Evenimentul care s-a derulat pe tot parcursul zilei de duminică a avut în plan să ofere sătmărenilor ocazia petrecerii unei zile în aer liber, cu mult sport şi o porţie de sănătate.

Ziua de duminică a fost una plină de sport şi sănătate la Centru de agrement „Tabere”, acolo unde Asociaţia Rotaract a organizat o nouă ediţie a evenimentului „Rotaract pentru sănătate”. Peste 150 de persoane au trecut pe parcursul zilei pe la locaţie, alegându-se cu o porţie de sport şi sfaturi pentru sănătate.

Evenimentul a avut două puncte centrale, respectiv campionatul de volei şi prezentarea a două teme medicale, de interes larg.Totul a început după o binevenită încălzire susţinută de cei de la Energy Kardio Club.  Prima dintre acestea a fost susţinută de către  Dr. Pintea Bogdan, medic specialist gastroenterologie, care a prezentat  tema „Sindromul intestinului iritabil”, fiind succedat la prezentare de Roxana Oros, membru Rotaract, cu lucrarea „Automedicamentaţia raţonală”.

În tot acest timp, pe terenul de volei, competiţia a fot în toi şi extrem de acerbă, echipele de amatori luptând atât pentru orgoliul lor, dar şi pentru premiile puse în joc, respectiv invitaţii la Festivalul ElectricCastle. În continuarea zilei sportul a fost stăpân, cei prezenţi jucând tenis de masa, batminton, fotbal, făcând zumba, kangoojumps sau pur şi simplu petrecând timp în natură. Micile modele de la Smart Kids Academy au colorat atmosfera cu ţinutele şi zâmbetele lor, ca tot ei să umple locul de şi mai multă veselie în timpul jocurilor pregătite special pentru ei.

În schimbul unei donaţii, cei prezenţi au putut să servească o limonadă sau o salată de fructe, bani strânşi astfel urmând să fie folosiţi de către Clubul Rotarct pentru finanţarea altor proiecte care au ca scop aducerea unui plus comunităţii sătmărene.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite