Reglare de conturi între două clanuri de romi din municipiul Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane s-au bătut pe strada Iuliu Maniu din municipiul Satu Mare în ceea ce pare a fi fost o reglare de conturi. O persoană a rămas internată cu tăieturi la cap şi la umăr.

Un scandal între mai multe persoane a blocat joi după masa circulaţia pe strada Iuliu Maniu colţ cu strada Golescu din oraş. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, folosind în lupta cuţite. Scandalul a început mai devreme, pe Bulevardul Unirii, în faţa casei familiei Leleţi.
O alta familie de romi a făcut scandal în faţa casei lor, după care au plecat. Cei din familia Leleţi i-au urmărit în trafic lovindu-i cu maşina, ca mai apoi să pornească o întreagă bătaie în stradă.

Cinci persoane la Urgente

„După acest incident am avut la Unitatea de Primiri Urgenţe cinci persoane, cu diverse plăgi. Una dintre acestea a rămas internată, prezentând traumatism cranio-cerebral şi plăgi tăiate la nivelul scalpului şi a umărului. A avut nevoie de intervenţie pentru închiderea rănilor", afirmă Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Scandalul a fost oprit de poliţişti şi de jandarmi, care au intervenit pentru a-i despărţi pe scandalagii. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Conform Inspectoratului Judeţeand e Poliţie în bătaia de pe stradă au fost implicate nouă bărbaţi cu vârste între 21 şi 57 de ani. 

„Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, s-au şicanat în trafic, în două locaţii diferite din municipiu, iar ulterior, au recurs la agresiuni fizice, folosindu-se de obiecte contondente şi spray-uri lacrimogene.

În urma conflictului a rezultat avarierea uşoară a cinci autoturisme.

Faţă de doi bărbaţi, unul de 51 de ani, iar celălalt de 38 de ani, s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.”, se arată într-o comunicate a IPJ Satu Mare cu privire la acest eveniment. 

Aceasta nu este prima răfuială a clanurilor de rromi din Satu Mare, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate acestea provocând un scandal chiar în faţa sediului poliţiei. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite