Accidentul de la Ciuperceni a fost produs de o tânără de 25 de ani, aflată în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferiţa a lovit maşina din faţa sa, condusă de o altă femeie, care a pierdut controlul şi a intrat într-un microbuz de transport pasageri.

Accidentul de miercuri seara, pentru care cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare au instituit cod roşu de intervenţie, datorită victimelor multiple, a fost provocat de o tânără de 25 de ani. 

Se pare că aceasta a urcat în stare de ebrietate la volan, alcoolemia înregistrată de poliţişti în urma testării ei fiind de 0,66 mg/l alcool. Femeia a accidentat din spate maşina care se afla în faţa ei, condusă de o femeie în vârstă de 50 de ani. Aceasta a fost proiectată la rândul său în microbuzul de transport persoane din faţă, care a ajuns în şanţ. 

10 persoane au fost implicate în accident, una dintre ele fiind prins între fiarele contorsionate până la sosirea echipajului de descarcerare. Din totalul de 10 victime două au fost în stare mai gravă, restul scăpând cu răni uşoare. Acestea au primit primul ajutor la faţa locului, fiind trimise la locul accidentului şase echipaje SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite