Record negativ în PDL Carei. Trei preşedinţi în şase zile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gal, fostul director al DJTS Satu Mare (foto: arhiva)
Florin Gal, fostul director al DJTS Satu Mare (foto: arhiva)

Filiala Carei a Partidului Democrat Liberal a schimbat în şase zile nu mai puţin de trei preşedinţi. Printre numele promovate pe plan local se regăseşte şi numele lui Florin Gal, cercetat în trei dosare penale. 

Constantin Goraş a demisionat vinerea trecută de la conducerea PDL Carei, în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent  Local (BPL). Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PDL, Valentin Breban, care este, potrivit unor surse, vitorul prefect al judeţului Satu Mare, l-a propus înlocuitor pe fostul director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport (DJTS) Satu Mare, Florin Gal. Acesta a primit girul BPL, în pofida faptului că este cercetat pentru că şi-a adjudecat contractul de închiriere al hotelului Sport printr-o licitaţie măsluită. Gal mai are dosare pentru contrabandă cu ţigări şi ultraj împotriva unui poliţist.

Florin Gal a fost înlăturat marţi din conducerea filialei locale a partidului, după ce membrii Biroului au organizat o nouă rundă de alegeri şi l-au votat preşedinte al organizaţiei locale pe medicul Eugen Langhaus. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, deputatul Ioan Holdiş, nu a răspuns la telefon pentru a oferi declaraţii. Careienii refuză şi ei să discute situaţia din organizaţia locală.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite