Radu Paşca, preşedintele PC Satu Mare, şi-a dat demisia. Motivul: comunicarea zero din interiorul partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PC Satu Mare, Radu Paşca, şi-a dat astăzi demisia din partid, invocând motivul că în interiorul partidului nu există comunicare. La scurt timp, biroul executiv a ales o nouă conducere. Este vorba despre Cosmin Bota.

”Comunicarea zero în cadrul partidului” ar fi motivul real invocat de Radu Paşca. Alegerile interne din cadrul filialei judeţene au fost amânate de trei ori, ”cu bună ştiinţă şi din cauză instabilităţii politice a unor persoane din conducere”., spune Radu Paşca.

Fostul preşedinte este dezamăgit de felul în care este condusă organizaţia, consideră că sunt oameni de valoare în interiorul ei dar nu sunt recunoscuţi, iar cei care trag foloasele muncii altora nu-şi urmează decât interesele proprii.

Tot astăzi Biroul Executiv a ales o nouă conducere, Cosmin Bota ocupând funcţia de preşedinte executiv al filialei judeţene. Alegerile interne, democratice, în cadrul partidului nu se ştie în continuare când vor avea loc, Cristinel Fănel Smadu ocupând funcţia de preşedinte interimar de doi ani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite