Pictorul Robert Abkorovits a fost printre finaliştii unei competiţii internaţionale de artă din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrarea sa „Attention” a fost apreciată de criticii englezi care au realizat jurizarea. Robert Abkorovits şi ceilalţi finalişti au avut parte de o expoziţie comună în una dintre cele mai renumite galerii de artă din Londra.

Sătmăreanul Robert Abkorovits este deja un nume cunoscut printre creatorii de artă contemporană.Pictor şi profesor la Liceul de Arte, Robert Abkorovits nu ratează nici o ocazie de a ieşi din ţară pentru a-şi expune lucrările şi nici de a le trimite unora cu mai multă experienţă în domeniu pentru a i le aprecia sau critica, după caz.

Recent, acesta a participat la o competiţie internaţională de artă contemporană, la Londra, găzduită de galeriile HLS Gallery UK London, o galerie de artă de renume. Competiţia a fost deschisă doar pentru artişti profesionişt, sătmăreanul fiind unul dintre ei.

„Sunt foarte fericit că am reuşit această performanţă, pentru mine e ceva deosebit că am ajuns să expun printre artişti cu atâta experienţă şi aşa renume”, a declarat pictorul.

Lucrarea sa, „Attention”, realizată în ulei pe canva, a ajuns în finală, după ce a fost jurizată de critici de artă din Anglia. Cea mai mare răsplată a finaliştilor a fost o expoziţie comună în capitala engleză. Pentru lucrarea sa, Robert Abkorovits a investit mult timp în special după orele de curs pe care le predă elevilor săi care doresc să cunoască tainele artei. Lucrarea a fost finalizată în aprilie 2017 şi a prins rapid la public.

Robert Abkorovits nu este la prima expoziţie internaţională. El a mai expus Monaco, Miami,Moscova şi Budapesta, la Miami fiind de asemenea concurent la o competiţie de artă, unde s-a clasat pe locul patru la sfârşitul jurizării operei sale de către criticii de artă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite