Peste 6.000 de lei, adunaţi pentru copiii bolnavi de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii au fost strânşi printr-un eveniment caritabil      FOTO arhivă
Banii au fost strânşi printr-un eveniment caritabil      FOTO arhivă

Suma încasată în urma spectacolului de duminică ajunge la valoarea de 5.089 de lei, la care se adaugă încă 1.300 de lei donaţi în cutia amplasată la intrarea în sală.

Printr- un spectacol caritabil desfăşurat duminică, secţia maghiară a Teatrului de Nord Satu Mare a adunat frumoasa sumă, pe care astăzi, în prezenţa reprezentanţilor presei sătmărene, a donat-o integral copiilor suferinzi de boli maligne, asistaţi prin programul Raza Speranţei din cadrul Fundaţiei Hans Lindner.

Suma încasată în urma spectacolului de duminică ajunge la valoarea de 5.089 de lei, la care se adaugă încă 1.300 de lei donaţi în cutia amplasată la intrarea în sală. Suma totală de 6.389 de lei a fost donată programului Raza Speranţei al Fundaţiei Hans Lindner, program care sprijină copii bolnavi de cancer.

În încheierea conferinţei, directorul asociaţiei Hans Lindner a ţinut să precizeze că va fi în continuare alături de acţiunile demarate de Teatrul de Nord, subliniind faptul că s-a adeverit că Teatrul reprezintă„nodul de întâlnire a iniţiativelor bune pentru sătmăreni“ 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite