Obscenităţi sexuale cu o fetiţă de doar cinci ani. Pedofilul a profitat de copilă după ce a dus-o într-o gară din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani din Satu Mare riscă să stea după gratii chiar şi şase ani după ce a efectuat gesture cu conotaţie sexual asupra unei fetiţe de doar cinci ani.

Bărbatul a fost prins după ce poliţiştii de la investigaţii criminale au fost sesizaţi de către o sătmăreancă care le-a spus că nepoata sa, în vârstă de cinci ani a fost ademenită de un bărbat, de 49 de ani.

După primele investigaţii a reieşit faptul că minora a fost luată de către bărbat, din preajma zonei în care locuia, sub pretextul că  o va duce pe fetiţă la bunicul său . Bărbatul însă a dus-o pe minoră într-o zonă mai retrasă din apropierea unei căi ferate unde a săvârşit asupra acesteia gesturi cu conotaţie sexuală.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea şi prinderea bărbatului. Ilie C.a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupţie sexuală. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerile legale care se impun.

Actele cu caracter obscen săvârşite asupra unui minor sau în prezenţa unui minor se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Vă recomandăm şi

Profesorul pedofil păstra pe un stick de memorie sute de fotografii cu minore în ipostaze pornografice explicite

Profesorul pedofil: „Tot ce fac este pentru familia mea”. Lucian Darie va sta în arest preventiv următoarele 30 de zile

Regizorul Bryan Singer, acuzat de pedofilie, spune că are dovezi că este nevinovat

Papa Francisc a cerut „iertare“ pentru abuzurile preoţilor pedofili

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite