Nuntă cât un festival într-o localitate afectată grav de pandemie: Andra şi alţi artişti, pe scenă pentru 1.700 de nuntaşi. „E răzbunarea mirilor” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 1.700 de nuntaşi s-au înghesuit să petreacă într-o localitate în care numărul cazurilor de COVID-19 creşte de la o zi la alta. FOTO PresaSM
Aproximativ 1.700 de nuntaşi s-au înghesuit să petreacă într-o localitate în care numărul cazurilor de COVID-19 creşte de la o zi la alta. FOTO PresaSM

Din cauza depăşirii pragului de două infectări la 1.000 de locuitori (2,21) în perioada 31.08.2021 – 13.09.2021, în comuna Târşolţ (Satu Mare) se aplică restricţii începând de marţi, 31 august. Doi tineri îndrăgostiţi au profitat de ultima zi fără restricţii şi au organizat o nuntă uriaşă.

Presa locală din Satu Mare scrie că pe lângă cei 1.700 de nuntaşi, cei doi miri s-au bucurat şi de prezenţa unor cântăreţi de muzică populară cunoscuţi - Vlăduţa Lupău cu Armin Nicoară, Ancuţa Anghel sau Angela Rusu, dar la petrecere a cântat şi Andra, care a fost vedeta serii.

Obiectiv.sm.ro scrie că nunta a fost pe alocuri asemănătoare unui spectacol demn de vechile evenimente de genul „Zilele Comunei”. Invitaţii s-au înghesuit şi s-au distrat ca şi cum pandemia ar fi ocolit cu desăvârşire localitatea lor, deşi a doua zi comuna urma să intre sub restricţii tocmai din cauza numărului mare de persoane infectate.

Publicaţia amintită notează şi că nunta ar fi fost, prin amploare, o „răzbunare” a mirilor, după ce anul trecut, în pandemie, nunta lor a fost „spartă” de poliţişti, de două ori în două zile consecutive, când era în vigoare interdicţia de a se organiza orice fel de evenimente. Atunci, cei doi mirii au celebrat starea civilă şi cununia religioasă, dar la petrecerea de după au primit o vizită surpriză din partea poliţiştilor, care i-au obligat să oprească întreaga distracţie.

Însă nunta-festival nu a rămas fără urmări. Presa-sm notează că poliţiştii sătmăreni s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în spaţiul public, iar organizatorii s-a ales cu o amendă de mii de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite