Marian Oprişan s-a căsătorit. Cine este soţia sa, cu 19 ani mai tânără decât el VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nunta nu a fost una mare, fiind prezenţi în jur de 40 de invitaţi. foto: Monitorul de Vrancea
Nunta nu a fost una mare, fiind prezenţi în jur de 40 de invitaţi. foto: Monitorul de Vrancea

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, s-a căsătorit sâmbătă cu Mihaela Arbănaş, director al Direcţiei de Dezvoltare şi Promovare din cadrul CJ Vrancea. Cei doi s-au căsătorit la Primăria Boloteşti.

Mihaela Arbănaş este o colegă de serviciu a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Ea mai fost căsătorită cu un lider PSD dintr-o comună de lângă Focşani, împreună cu care are doi copii: o fetiţă de şase ani, un băieţel de patru ani. Femeia este cu 19 ani mai tânără decât Marian Oprişan, potrivit Antena 3.

De altfel şi Marian Oprişan a mai fost însurat în anii 90, cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorţat în anul 2003. Cei doi au împreună o fiică, Mădălina, în vârstă de 28 de ani. 

Tânăra a fost cea care a făcut tortul miresei şi candy barul. Fata a venit special de la Londra, unde este şefa laboratorului unei cofetării.

Nunta nu a fost una mare, fiind prezenţi în jur de 40 de invitaţi. Naşii proaspătei familii sunt deputata Elena Stoica şi soţul acesteia, de profesie judecător. 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite