Noul parc acvatic al Sătmarului Aquastar lasă ştrandurile fără clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare weekend sătmărenii stau la coadă pentru a-şi procura un bilet   FOTO Cristina Cîcău
În fiecare weekend sătmărenii stau la coadă pentru a-şi procura un bilet   FOTO Cristina Cîcău

Noua atracţie din nord-vestul ţării, parcul acvatic Aquastar, se bucură de un mare succes, fiind vizitat de circa 2.000 de persoane pe zi la sfârşitul fiecărei săptămâni.

Prin serviciile sale de agrement, divertisment, recreere, wellness şi SPA, la doar o lună de la deschiderea oficială, complexul AquaStar a reuşit să devină atracţia verii la Satu Mare. Iar pentru că numărul vizitatorilor creşte pe zi ce trece, acest complex poate contribui la dezvoltarea municipiului Satu Mare. Sătmăreni de toate vârstele au fost încântaţi de ştrandul AquaStar, iar cei dornici să testeze noile tobogane au fost atât de numeroşi încât s-au format cozi de aşteptare.

Complexul dispune de o zonă acoperită cu mai multe bazine de hidromasaj, frumos lucrate, întreţinute, numeroase ţâşnitoare, perdea de apă şi jacuzzi. În incinta acoperită sunt amenajate mai multe tipuri de saune. Doritorii pot apela la şedinţe separate de hidromasaj, kinetoterapie şi masaj. AquaStar are cinci piscine exterioare : o piscină de relaxare şi distracţie, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri o piscină cu tobogane, iar apa termală din belşug a permis şi construirea unui bazin perfect pentru tratament. Aici există şi un bar/restaurant unde clienţii pot servi meniul zilei. Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei/adult, 20 lei/studenţi şi pensionari, 15 lei/copii între 3-14 ani, 10 lei tarif saune. Copiii până la trei ani au acces gratuit. Programul de funcţionare şi tarifele sunt valabile pentru sezonul estival.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite