Mesajul plin de durere pe care fiica actriţei din Satu Mare, ucisă cu sânge rece, l-a postat pe internet: „Am atâta nevoie de tine, mamă. Eşti viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Dorgai, fiica actriţei din Satu Mare al cărei cadavru a fost găsit în cursul zilei de ieri pe malul Someşului, a postat pe internet un mesaj plin de durere. „Nu îmi vine să cred că m-ai părăsit. Am atâta nevoie de tine, mamă. Aş da orice doar să te aduc înapoi. Eşti viaţa mea“, a scris Bianca pe internet.

 “Mama, nici nu ştiu cum să încep. Te iubesc atât de mult, te-am iubit mereu şi te voi iubi mereu. Nici nu-mi vine să cred că nu vei fi lângă mine când voi avea nevoie de tine, că nu o să îmi mai spui ce e greşit şi ce e bine. Te voi purta mereu în sufletul meu, indiferent de ce a fost între noi. Nu îmi vine să cred că m-ai prăsit. Am atâta nevoie de tine, mamă. Aş da orice doar să te aduc înapoi. Eşti viaţa mea. Odihneşte-te în pace, eşti cea mai dragă fiinţă care a existat vreodată pentru mine”, a scris Bianca Dorgai, fiica actriţei Gabriela Dorgai, pe facebook.

Cadavrul actriţei a fost găsit luni, în jurul amiezii, pe malul Someşului. Semnele indică faptul că victima, Gabriela Dorgai (43 de ani), ar fi fost violată şi apoi strangulată, martorii găsind-o pe femeie dezbrăcată şi cu vânătăi pe gât. Actriţa era divorţată şi îşi creştea singură fetiţa.

Poliţiştii încearcă să găsească bărbatul care este considerat principalul suspect în acest caz. Însă primele semne arată că actriţa Gabriela Dorgai a fost violată, iar apoi strânsă de gât. Directorul Teatrului de Nord, Adriana Vaida, spune că Gabriela Dorgai a asistat duminică, împreună cu fetiţa ei, la premiera unei piese de teatru. Ba chiar a stat până la final pentru a-şi felicita colegii. Apoi a plecat spre casă împreună cu fata. Nimeni nu mai ştie însă ce s-a întâmplat după aceea. Adriana Vaida susţină că actriţa nu a avut niciodată certuri cu colegii ei, fiind o fire sociabilă, care învăţa extrem de repede textele pe care le primea.

Cadavrul Gabrielei Dorgai (foto dreapta) a fost descoperit luni, în jurul amiezii, de o tânără care se afla, alături de bunica ei, în trecerea prin acea zonă. Tânăra a observat geanta actriţei unde erau toate actele de identitate şi pantalonii ei. La câţiva metri de lucrurile femeii, cele două sătmărence au observat şi cadavrul actriţei dezgolit, după care au sunat la poliţie. 

image

După primele cercetări, victima ar fi fost acostată pe dig şi târâtă până pe malul Someşului, unde a fost violată şi apoi omorâtă. Anchetatorii exclud varianta unei tâlhării căci, la câţiva metri de cadavru, au fost găsite poşeta şi alte lucruri de valoare care aparţineau victimei. „Deocamdată, cert este că vorbim de o crimă. Vom şti mai multe după autopsie”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, citată de voceatransilvaniei.ro

Martorii spun că femeia era întinsă pe malul râului Someş şi avea urme de vânătăi pe gât. Cadavrul femeii a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii vor continua ancheta.

Gabriela Dorgai s-a născut în anul 1971, iar în anul 1990 a devenit actriţă a Teatrului de Nord. Primul rol al stagiunii 1990-1991 l-a avut în spectacolul Enigma farfuriei zburătoare, de Romerto Milani, în regia lui Ioan Tifor.

Vă recomandăm şi

Crima care a îngrozit comuna Măstăcani! Un bărbat şi-a ucis fiul cu lovituri de secure şi apoi a încercat să îşi ucidă şi soţia

Crima care a îngrozit oraşul Drochia. Şi-a omorât concubina şi a aruncat-o într-o fântână

Cea mai mare reţea de prostituate de lux din Timişoara, anihilată de procurorii DIICOT. Recepţionerele unor hoteluri, cercetate pentru proxenetism

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite