Mani Gyenes premiat de Consiliul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Gyenes (centru) a fost premiat de către conducerea Consiliului Judeţean cu 10 000 de lei. FOTO - portalsm.ro
Emanuel Gyenes (centru) a fost premiat de către conducerea Consiliului Judeţean cu 10 000 de lei. FOTO - portalsm.ro

Poate cel mai bun ambasador al Sătmarului dar şi al României, cel care a purtat cu cinste drapelul tricolor ori pe unde a mers, raiderul  Mani Gyenes, a fost premiat, luni, de către preşedintele CJ, Adrian Ştef, respectiv vicepreşedintele Mircea Govor.

Din partea conducerii, acesta a primit o diplomă de excelenţă şi un premiu în valoare de 10.000 de lei cu menţiunea că pe viitor o să îl sprijine în totalitate, din punct de vedere financiar, la toate competiţiile la care va participa.

„Este o onoare pentru noi să avem un asemenea sportiv precum Mani Gyenes. Este un sătmărean de-al nostru care a adus cinste atât judeţului cât şi României”, a declarat şeful CJ.

Rider-ul a fost felicitat şi de vicepreşedintele Mircea Govor, care i-a mulţumit pentru tot ceea ce a făcut şi face pentru judeţul Satu Mare şi pentru România. Mai mult decât atât, Mircea Govor a propus ca pe viitor, Consiliul Judeţean să finanţeze integral o competiţie importantă la care urmează să participe Mani.

Vă reamintim Emanuel Gyenes a câştigat clasa Maraton din cadrul Dakar 2015 (considerată cea mai dură din raliu, pentru că, de-a lungul celor două săptămâni de cursă, nu ai voie să schimbi o serie de componene, precum motorul) şi a ocupat un onorant loc 21, la general, într-un concurs în care mai mult de jumătate dintre participanţi nu au trecut linia de finish.

Vă mai recomandăm

FOTO Povestea lui Mani Gyenes, românul care a luat locul I la Dakar 2015. A spart ghinionul în timpul cursei: spectatorii l-au ajutat cu ulei pentru motor

Super Mani! Sătmăreanul Emanuel Gyenes se întoarce acasă cu trofeul celei mai dure probe de la Dakar 2015

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite